Selecteer een pagina

Systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) Utrecht

Therapie bij hechtingproblemen, traumaklachten en een negatief zelfbeeld. Ontdek hier alles over systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) Provincie Utrecht bij Psychologie Praktijk Georgina Versteeg

Psychologie Praktijk Georgina Versteeg Utrecht (praktijk gevestigd in Bilthoven)

Ik ben Georgina Versteeg, psycholoog & systeemtherapeut (gezins- en relatietherapeut) woonachtig in Utrecht. Meer dan tien jaar ervaring heb ik in het werkveld van de GGZ en jeugdzorg.
Door mijn ervaring en kennis heb ik geleerd dat de hulpvraag van cliënten vaak voortkomt uit moeilijkheden in relationeel verband. Binnen systeemtherapie help ik om behoeftes en grenzen te leren uitspreken naar elkaar en om empathisch te leren reageren. Met het gevolg dat de sfeer in huis goed is, je zelfbeeld verbeterd en angsten verminderen. Voor meer informatie kijk op mijn website.

systeemtherapie relatie gezinstherapie Utrecht

Therapie aanbod

Binnen systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) werken we aan het leren ontdekken van je hechtingsbehoeftes en wat jouw geschiedenis je daarover heeft geleerd. Naast communicatietechnieken via hechtingsgericht werken bied ik ook begeleiding om weer grip te ervaren in het ouderschap. Daarnaast bied ik Mindfulness om bewust te worden van je eigen stresshantering en emotieregulatie. Tot slot bied ik EMDR therapie bij traumatische gebeurtenissen. Kijk verder op mijn aanbod.

Tarieven systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) Utrecht

Bedrijfsgegevens:

Psychologie Praktijk Georgina Versteeg

Rembrandtlaan 2
3723 BJ Bilthoven

Tel: 06-18911740

Mail: info@georginaversteeg.nl

KvK-nummer: 82744971

Systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) Utrecht

Via onderstaande formulier kan je contact op nemen met systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) Utrecht bij Psychologie Praktijk Georgina Versteeg.

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens om zoals staat in het privacybeleid.