Selecteer een pagina

Georgina Versteeg

Psycholoog & gezins-relatietherapeut

Over mij

Ik ben Georgina Versteeg en ik woon met mijn partner in Utrecht. Na mijn studie psychologie ben ik me gaan verdiepen in verschillende behandelingen die werden gegeven binnen de GGZ. Behandeling om relaties tussen mensen te verbeteren sprak mij het meeste aan.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en in gesprekken met clienten kwam ik erachter dat het meeste leed zit in de moeilijkheden die mensen ervaren in relatie met degene van wie ze houden. De wens tot een betere band met de ander is een diep verlangen wat soms is weggestopt onder boosheid of angst.

Hoe wil ik bijdragen

Het veranderen van gedrag is moeilijk en we zijn gewend om te doen wat we altijd deden tot dat we er ‘last’ van krijgen. Binnen mijn opleiding en supervisie heb ik inzicht gekregen over hoe verandering kan plaatsvinden binnen vastgeroeste patronen en hoe ik gezinnen en partners hiermee kan helpen. Meerdere mensen moeten vaak mee veranderen om de cirkel van patronen te doorbreken. Naast je gezin kunnen ook vrienden belangrijk zijn om uiteindelijk een oplossing te creëren. Als therapeut ben ik tenslotte een passant in je leven en wil ik, zo kort als mogelijk maar zo lang als nodig, een rol spelen in jouw proces.

Ik vind het een eer als ik mensen in dit proces mag bij staan en ik vind het super dapper dat mensen kwetsbaar durven te zijn. Als mens en therapeut hoop ik dat ik kan uitstralen dat ik naast jullie mag staan en jullie mag helpen om je verlangens naar elkaar uit te spreken ook al is het in het begin moeilijk en onwennig. Op naar samen beter voor relaties!

Naast de werkzaamheden voor mijn eigen praktijk werk ik graag samen met collega’s en volg ik intervisie om te reflecteren op mijn eigen handelen. Mijn samenwerkingspartner is dhr. Melle Jansen. Daarnaast werk ik ook bij Praktijk Op Maat Gemaakt.

psycholoog systeemtherapeut

Master Psychologie

Universiteit Utrecht

Post master opleiding Systeemtherapie

Opgeleid conform de eisen van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

Specialisatie opleidingen

  • Relatietherapie EFT basis
  • Gezinstherapie EFT aanvullend
  • Nieuwe Autoriteit voor ouders
  • EMDR kinderen en Volwassenen basis en vervolg (VEN)
  • Oplossingsgerichte psychotherapie

Wil je kennismaken?